Massages

Metamorfose massage

De metamorfose massage is een zachte helende massage, die toegepast wordt op bepaalde delen van de handen, de voeten en het hoofd. De persoon die de massage ontvangt, krijgt niets opgedrongen. Net als bij de Shantala massage richt deze massage zich niet op klachten of problemen. De massage is zonder verwachtingen of eisen. Het doel van de metamorfose massage is het vrijmaken van energie en levenskracht zodat de cliënt kan worden wie hij in wezen al is. Metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend. Het is vooral geschikt voor mensen met een zorgvraag of beperking, bij drukke kinderen (ADHD), autisme en in de terminale zorg.
Kijk voor meer informatie op de website

  • www.metamorfosemassage.nl waar ik terug te vinden ben onder de rubriek beoefenaars.

Heppie massage

De Heppie Massage is zeer veelzijdig en kan daarom ten alle tijden worden toegepast. Het is niet één specifieke techniek, het is een combinatie van diverse massagetechnieken en aromatherapie. Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die regelmatig gemasseerd worden gemakkelijker oogcontact kunnen maken. Waarschijnlijk zal na enige tijd aanraking makkelijker verdragen worden. Soms zal het kind zelf om een massage vragen door bijvoorbeeld een flesje massage olie aan te geven of de handen van degene die de massage geeft op het lichaam te leggen. De kinderen kunnen ook aanhankelijker gedrag vertonen.
Een massage over de kleding heen, indien mogelijk op de blote huid, diepe druk technieken op de grote spiergroepen en gewrichten en massage van de handen en voeten, dit zijn massagetechnieken die bij een Heppie Massage gebruikt kunnen worden. Eventueel kunnen warmwaterkussens gebruikt worden om de massage op uit te voeren en geeft een geborgen en veilig gevoel. Kijk voor meer informatie op de website

  • www.heppiemassage.com waar ik terug te vinden ben onder de rubriek erkende Heppie masseurs.