Natuurproducten

Natuurproducten

Onderdeel van de aangeboden pgb begeleiding is het gebruik van natuurlijke producten die ik voor iedereen persoonlijk op ambachtelijke manier bereid.
Met biologische ingrediënten en zonder kunstmatige conserveermiddelen. Unieke verzorging op maat. De serie van natuurlijke verzorgingsproducten die ik maak bestaat uit:

Massageolie voor baby’s en kinderen: 100 ml

Ingrediënten: jojoba olie, driekleurig viooltje, essentiële olie roos.

Massageolie voor volwassenen: 100 ml

Ingrediënten: jojoba olie, goudsbloem, essentiële olie Ylang Ylang.

Hydraterende creme 30 ml

Ingrediënten: zonnebloemolie, tarwekiemolie, goudsbloem, bronwater, palmolie, cetylalcohol, bijenwas, essentiële olien waaronder mandarijn, bergamot, ylang ylang, tijm.Biedt dagelijkse verzorging en bescherming bij alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Het verzacht en kalmeert de huid met IJslands mos en goudsbloem.

Goudsbloemzalf 30 ml

Ingrediënten: zonnebloemolie, goudsbloem, bijenwas, wolvet, essentiële olien waaronder lavendel en bergamot. Wordt vooral toegepast vanwege zijn genezende eigenschappen. De goudsbloemolie bevat slijmstoffen die een filmlaagje op de huid legt. Ideaal te gebruiken bij een schrale of ruwe, gesprongen huid, jeuk, snij- en schaafwondjes. Ook bijzonder geschikt om de huid rondom de insteekplaats van de PEG-sonde te behandelen vanwege de verzachtende werking.

Lipbalsem 5 ml

Ingrediënten: zonnebloemolie, goudsbloem, bijenwas, cacaoboter, essentiële oliën waaronder vanille. Verzorgende balsemstick. Verzorgt en verzacht droge en gesprongen lippen.

Muggenmelk 50 ml

Ingrediënten: zonnebloemolie, goudsbloem, tarwekiemolie, bronwater, cetylalcohol, palmolie, essentiële oliën waaronder lavandin, citroeneucalyptus, afrikaantje, kattekruid, geranium. Verzorgende melk in een spray. De melk trekt snel in de huid en heeft een lange werking.
Het ruikt heerlijk en de muggen blijven weg. Heerlijk voor kinderen, omdat het niet prikt in de ogen.